Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.
Sykepleier-stengt-avd-Hammerfest-sykehus-1280x1088.jpg

Kommuneoverlege Shahid Chochan bekrefter tallene, men regner ikke det som spesielt mange. Han er mer bekymret for de strenge nedstengingen som også vi i Kautokeino må leve under selv om vi mangler smitte. – Dette er ille for hele samfunnet rundt, men spesielt for barn og unge, og burde ikke vært nødvendig her, sier han.


Kautokeino-kirke-vinter-1280x1298.jpg

Kommunestyret måtte ut med nesten 500 000 for å redde menighetsrådet etter en langvarig arbeidskonflikt. Kommunen måtte ta menighetsrådets regnskapet over flere år på grunn av arbeidskonflikten de hadde med sin egen kirkeverge. Resultatet ble blant annet advokatugifter i hundretusenkroners-klassen, samt et økonomisk forlik med den tidligere kirkevergen.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, og på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS