Nytt teaterbygg: – Kulturministeren gjør en kjempejobb for oss

humanzoo

Teatersjef Rolf Degerlund er storfornøyd med teksten i forslaget til statsbudsjett hvor det står at det vil komme en avklaring omkring nytt teaterbygg i revidert budsjett til våren.

– Jeg har tro på dette, og kulturminister Trine Skei Grande gjør en kjempejobb for oss, sier han. Beaivvaš hadde forøvrig premiere på stykket Human Zoo på Nationaltheateret sist fredag, og de våknet opp til svært gode kritikker fra flere anmeldere.

foto: Beaivvaš

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS