Ordførerkabalen: Avtale underskrives tidligst tirsdag

mmNils Martin Kristensen29. oktober 2019
ordførervalget_ord på grått papir 2

Kommentatorene i GLR-studio mener at det ikke vil bli offentliggjort en flertallsavtale før i siste liten før konstitueringen, men at det ikke ser ut til å ha noen betydning for utfallet. Det virker sikkert nå at Hans Isak Olsen fra Dálonlista blir ordfører med Isak Ole Hætta fra Venstre som varaordfører.

Siste: Hans Ole Eira fra Senterpartiet har offentliggjort på sosiale medier mandag kveld at de gir opp å samle en flertallskoalisjon, etter at Høyre sa nei til samarbeid. Dermed går de i opposisjon.

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS