Klarer ikke å få ansatte til barnehagene

Barnehage_NinaJohnsen

En ny privat barnehage planlegges i Kautokeino. Leder for barnehageseksjonen i Kautokeino, Britt Ørnebakk, tror det blir mer konkurranse, og mener at det kan være sunt.

– Men det kommunen sliter med nå, er egentlig ikke for få barnehageplasser, men at det er svært vanskelig å få tak i fagpersoner til barnehagene. Det er årsaken til Kautokeino bruker relativt lite penger på barnehagene. Vi sparer ikke på pengene, men får rett og slett ikke tak i folk, forteller hun.

ill.bilde Nina Johnsen

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS