SPILL BINGO
TORSDAGER 20:00

Vi har faste premier på 8 500 kroner hver uke, i tillegg til jackpotten som kan komme opp i 100 000 skattefrie kroner. Bingoblokker til ukens spilleomgang kjøper du på nett eller hos en av våre kommisjonærer i distriktet. Se fullstendig kommisjonæroversikt nedenfor.

Hjemme i din egen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spille radiobingo sammen med oss i GLR hver torsdag. Vi spiller radiobingo hver torsdag unntatt i påsken og på Kristi himmelfartsdag, eller hvis 17. mai havner på en torsdag. Da flytter vi den en dag. Info om dette kommer i god tid på radioen.

Vi vet at mange samles på bingokvelden til hyggelig sosialt samvær ved radioen. Prøv du også! Vi lover deg spennende underholdning og gode vinnersjanser! Mer informasjon om trekning, spilleregler, gevinster og premieutbetaling finner du nedenfor. Du kan også ringe oss på 78 48 53 00 om du har spørsmål om GLRs radiobingo.

18 års aldersgrense

Du må være 18 år for å spille hos oss

Åpningstid nettspill

Åpent alle dager mellom 07:00 – 01:00

Spiller du for mye?

Ring Hjelpelinjen på telefon 800 800 40

Tilsynsmyndighet

Bingo kontrolleres av Lotteritilsynet

Hjelpesenter

Usikker på hvordan du spiller bingo, hvor mye penger du kan vinne eller hva du gjør dersom du er så heldig å få gevinst? Her finner du svar på det meste du trenger vite for å være med på radiobingo.

Hver torsdag klokken 20.00 spiller vi radiobingo på GLR. Hver uke har vi 8 500 kroner i ordinære premier. I tillegg kan du vinne jackpot, som kan komme opp i 100 000 kroner.

For å spille må du skaffe deg ett eller flere bingohefter. Disse kan kjøpes på utsalgssteder eller på nett. Kun GLRs datostemplede hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer eller kjøpt på nett. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang. Det er 18 års aldersgrense for å spille radiobingo.

Trekningen følger du på vårt sendenett på DAB, FM eller på internett. Spillereglene forklares enkelt i starten av hver bingosending. Et bingohefte har fire spill. Vi spiller om en, to og tre rekker på hvert spill. For å få bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden. Du krysser av tallene etter hvert som de leses opp på radioen.

Når du har bingo, ringer du 78 48 53 00 snarest og med en gang. Til programleder skal du oppgi kontrollnummeret på bingoheftet. Bingohefter etterprøves mot kontrollnummeret.

Bare vinnere som ringer inn under bingosendingen kan erverve gevinst. Dersom flere har bingo på samme rekke, deles gevinsten.

GLR er ikke ansvarlig for bortfall av radiosignaler på FM/DAB eller internett. Vi oppfordrer ellers til å følge bingovertens anvisninger.

Premiene i de ulike spillene varierer mellom 200 og 4 000 kroner. Totalt deles det ut 8 500 kroner i ordinære premier i hver spilleomgang.

I tillegg spilles det også om en jackpot, som er på inntil 100.000 kroner. Denne går kun ut på lykketall, og det deles maksimalt ut en jackpot pr. spilleomgang. Hvis ingen vinner jackpotten, overføres den videre til neste spilleomgang. Pottens størrelse og lykketall opplyses av bingovert før spillet starter.

Bingohefter med godkjent bingo må sendes inn per post eller på e-post til GLR for kontroll. Vinner må samtidig sende inn nødvendige personopplysninger og annen informasjon som er nødvendig for å overføre premie til riktig vinner.

Alle innleverte hefter må være tydelig påført fullt navn, adresse og kontonummer. Alle premier utbetales utelukkende via bank. Det betales ikke ut premier til personer under 18 år.

Bingohefter kan sendes på e-post til bingo@glr.no eller per post til:

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9522 Guovdageaidnu – Kautokeino

Opplever du feil ved salgsløsningen på nett eller støter på andre typer problemer knyttet til kjøp av bingohefter eller avvikling av bingospillet, kontakter du GLR med en gang.

Du kan kontakte oss på e-post bingo@glr.no eller på telefon 78 48 53 00. Alle reklamasjoner må fremmes før spillet starter.

GLR har tillatelse for å tilby bingo i lokalradio eller lokalfjernsyn hos Lotteri- og stiftelsestilsynet.

Bingo er regulert i lov om pengespill og i forskrift om pengespill.

Kjøp bingohefter enkelt på nett

Rakk du ikke butikkene eller er du på ferie? Nå kan du trygt og enkelt kjøpe dine bingohefter til vår bingo på www.radiobingo.no. Du kan selv velge om du vil skrive ut bingoheftene for manuell avkryssing, eller spille på skjerm med mobil eller nettbrett.
prøv nå

Her kjøper du bingohefter

Bingohefter selges ute hos våre kommisjonærer i Kautokeino og Karasjok. I tillegg kan du kjøpe hefter på nett og hos oss på radioen i Kautokeino. En blokk med 4 sider koster 150 kroner.

GLR selger bingohefter på via tredjepart på nettstedet radiobingo.no. Du må opprette et kundeforhold og logge deg inn på din spillekonto for å kunne handle digitale bingohefter på radiobingo.no.

Ved opprettelse av spillekonto må du som kunde bekrefte din identitet og verifisere din alder gjennom BankID. Du må være over 18 år for å opprette konto.

Når du er innlogget kan du velge ønsket antall bingohefter og gjennomfør betaling med betalingskort. Etter godkjent transaksjon vil du motta dine bingohefter på e-post som pdf-fil, sammen med en ordrebekreftelse/kvittering for handelen. Kjøpte hefter vil også bli tilgjengelig på din brukerkonto. Herfra kan du velge å laste ned hefte for utskrift eller spille direkte på nett med skjermbong.

Her kjøper du digitale bingohefter

ESSO Kautokeino - Alttaluodda 18, 9520 Kautokeino (+47 78 48 61 72)
Circle K - Fievrroluodda 3, 9520 Kautokeino (+47 78 48 43 80)
Rema 1000 - Suomaluodda 3, 9520 Kautokeino (+47 78 48 48 00)
COOP Extra - Báktevárri 1, 9520 Kautokeino (+47 957 26 426)
YX Karasjok - Finlandsveien 8, 9730 Karasjok (+47 78 46 63 11)
Rema 1000 - Fitnodatgeaidnu 16, 9730 Karasjok (+47 78 46 65 50)