Lydstudio

GLR har et godt lydstudio som egner seg godt for voice-over, dubbing, podkastproduksjon, stemmer til apper, innlesing av TV-kommentarer, og pålegg av vokal for studio- og albumprosjekter.

GLR har gjort en hel del prosjekter opp gjennom årene av stemmer til samisk, og tilbyr også manusbearbeiding og oversetting fra norsk eller engelsk. Vi har fagfolk både som lydteknikere, instruktører og oversettere. Våre skuespillere gjør oppdrag både på norsk og samisk.

Podkastmarkedet i Norge vokser i voldsom fart og stadig flere ønsker å utforske dette som informasjons- eller markedsføringskanal! Har du lyst til å lage podkast, men vet ikke helt hvordan? Vi kan lyd, har fasilitetene og kompetansen som trengs for å hjelpe deg å lage podkastproduksjoner av høy kvalitet.

Vårt fokus er på å kunne tilby produksjoner av høy kvalitet til en overkommelig pris. Vårt team består av erfarne lydteknikere og produsenter som vil jobbe tett med deg for å sikre at dine ideer og ønsker blir realisert på en kreativ og innovativ måte.

Utstyr

Noe av utstyret vi bruker i vår lydproduksjon:

Vi hjelper deg med lyd

Vi tilbyr lydproduksjoner av høy kvalitet til en overkommelig pris. Ta kontakt dersom du har behov du lurer på om vi kan dekke, vi ser frem til hjelpe deg med å ta ditt lydprosjekt til neste nivå!

Referanser

Noen av prosjektene vi har produsert, eller bidratt til: