Korrupsjon og maktmisbruk i Kautokeino kommune?

Kent Valio tryne

Dette er det første man tenker når man leser det kommunedirektør Kent Valio skriver i årsrapporten for Kautokeino kommune. Valio kommer med kraftig skyts mot “noen” som sannsynligvis er politikere, og muligens ansatt i Kautokeino kommune. Dette har han skrevet om i årsrapporten for 2021, som skal behandles 22. juni i kommunestyret.

En kommunestyrerepresentant fra AP går hardt ut i en pressemelding og krever gransking. Hun spør om det er korrupsjon og maktmisbruk i Kautokeino kommune.

Siste: Det viser seg at anklagene i årsrapporten dreier seg om ganske mange personer, enten ansatte som også er politikere, eller politikere som ikke er ansatt, men som likevel “gjør ting vanskelig” på kommunehuset.

arkivfoto: Nils Martin Kristensen

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS