Nordkalottfolket: Tar fullstendig avstand fra EDL

mmNils Martin Kristensen20. september 2021

Sametingets klare valgvinner Torill Bakken Kåven aksepterer ikke at EDL (Etnisk og demokratisk likeverd) kobles mot Nordkalottfolkets valgkamp og tar fullstendig avstand fra dette. De vil rett og slett ikke ha noe med EDL å gjøre, slik mange har beskyldt dem for.

De har etter at GLR publiserte saken forrige onsdag kommet med et innlegg på egen nettside kalt “Pell dere vekk fra oss, EDL”, et kraftig oppgjør med den svært samekritiske foreningen tidligere ledet av Jarl Hellesvik.

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS