SámiMag: Må betale tilbake millioner

Sami Magasiidna må betale 4,4 millioner kroner tilbake etter at Medietilsynet har slått endelig fast at de ikke har krav på pressestøtte.
– De har drevet heksejakt på oss, hevder daglig leder i magasinet, Jan Skoglund Paltto.
– Vi reagerer på at de ikke kreves for hele beløpet de har fått på 11,9 millioner tilbake. De har altså fått en gavepakke på 7,5 millioner som skulle gått til de samiske avisene, tordner sjefredaktør i Ságat, Geir Wulff.

Juridisk direktør i Medietilsynet Hanne Sekkelsten legger til at det nok også har vært klagesaker på SámiMag tidligere på grunn av måten de har skaffet seg abonnenter på:

foto: samimag.no

 

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS