Sterk kritikk av sognepresten

Menighetsrådets arbeidsutvalg har hatt krisemøte om sogneprestens invitasjon til den kontroversielle predikanten Levi Jensen. De beklager sterkt at han fikk tale under skolegudstjenesten 3. juni, og det ligger en relativt sterk kritikk også av presten i pressemeldingen etter møtet.

Vi vil på det sterkeste beklage at skolegudstjenesten i juni 2021 ikke var i tråd med skolens ønske. Det viste seg at Levi Jensen ministry ble invitert til skolegudstjenesten av soknepresten uten at de andre ansatte på menighetskontoret var orientert. Vi tar sterkt avstand fra Levi Jensen ministrys deltakelse i skolegudstjenesten. Menighetsrådets arbeidsutvalg, pressemelding.

mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS