Har du lyst å jobbe på GLR?

Kan du tenke deg å jobbe på Sápmis absolutt tøffeste radiostasjon?
 
Guovdageainnu Lagasradio er Norges eneste uavhengige samiske radiostasjon og den mest populære lokalradiostasjonen i vårt område. 
Guovdageainnu Lagasradio er en tospråklig norsk og samisk lokalradio med samisk som hovedspråk.
 
Guovdageainnu Lagasradio dekker lokalområdet Kautokeino, men skal også dekke Karasjok, og vi har ofte saker om Sametinget. I tillegg sender vi sport, kultursaker, saker om musikk, lokale hendelser, for eksempel intervjuer, nye bedrifter, loppemarkeder, kulturarrangementer.
 
GLR gjør dessuten profesjonelle studioproduksjoner for andre, tv-dubbing, korona-gudstjenester for NRK, podcaster for institusjoner, videospill på samisk, apper for barn, osv. 
Guovdageainnu Lagasradio er på jakt etter en ny reporter/journalist/programleder til GLR.
Vi søker en journalist og programleder med godt språk, både norsk og samisk, helst med journalistisk erfaring. Erfaring fra radioarbeid er en fordel. Stillingen er fast i 100%. Lønn etter avtale.
Du må gjerne være en ung voksen med kunnskap, nysgjerrighet og interessere for det som skjer i samfunnet rundt deg. Vi leter etter en tydelig, engasjert og faglig dyktig journalist, reporter og programleder med godt humør, pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
Opplæring blir gitt på alle radioens områder som du skal betjene.
I tillegg til å lage radio, oppdaterer du også sosiale medier og vår egen nettside www.glr.no. Du tar reportasjebilder, og du ser ikke den store forskjellen mellom radio, podcast og andre moderne medier.
GLR sender en time fire dager pr uke. Dette ønsker vi å øke fra høsten til fem dager i uka, og du får sammen med redaktøren ansvaret med å fylle sendingene med nyheter og aktuelt stoff. Det kan også bli aktuelt for deg å bidra i programserier om spesielle teamer.
Du må være kjapp i hodet og lett å be. Positiv, utadvendt, løsningsorientert, selvstendig.
Personlige samarbeidsevner er superviktig, og du må være fleksibel. Vi er en liten radio; oppgavegrenser er ikke absolutte.
Du kan jobbe på kveldstid fra tid til annen, en sjelden gang også i helgene. Du er ikke redd for tempo og stress når det står på, og du er hypp på å gjøre en best mulig jobb. Du står på fra kommunestyrets direktesending, markan-sending fra idrettshallen, eller live-konserten fra kroa.
GLR sender på FM, DAB og nettradio. Vi har en moderne nettside med daglige oppdateringer og flere nye tjenester. GLR er i ferd med å investere i utstyr for nye plattformer, og du skal være en aktiv del av dette, og du er ikke redd for å bruke nye dataverktøy.
Vi tilbyr en arbeidsplass som det stadig refereres fra i alle sammenhenger og som i økende grad regnes som viktig å høre på for politikere i kommunen vår, og etterhvert også i andre, større sammenhenger.
Positivitet i arbeidsmiljøet er noe vi setter høyt. Vi er også fleksible overfor de som jobber for oss. Vi har flere frivillige medarbeidere som også blir dine «kolleger». GLR er godt i gang med å utvide sin virksomhet fremover til å gjelde mange andre ting enn radio. Dette blir du også en del av.
GLR har det beste tekniske utstyret i hele lokalradioverdenen, med digitale systemer for absolutt hele virksomheten. Vi kommuniserer digitalt både på skjerm og i intervjuer, og vi printer ikke ut mer papir enn høyst nødvendig.
Du må ha førerkoret for bil. Prøvetid seks måneder.
Søknadsfrist er den 1. august 2020.
Søknad med CV sendes redaktør og daglig leder Nils Martin Kristensen, nilsmartin@glr.no. Kontakt Nils Martin på telefon 412 44 053.
foto: ID 168777011 © Anton Anton | Dreamstime.com
mm

Nils Martin Kristensen

Nils Martin Kristensen er ansvarlig redaktør for Guovdageainnu Lagasradio, en samisk lokalradio med base i Kautokeino.DETTE ER GLR

Guovdageainnu Lagasradio er en samisk lokalradio som ble stiftet i mai 1991. Den første sendingen ble avviklet 22. august samme år. Vi er i dag to fast ansatte i tillegg til en liten gjeng med frivillige og vi bruker både norsk og samisk språk under sending. GLR sender på FM i Kautokeino og Karasjok kommuner, på DAB videre ut på kysten og til Øst-Finnmark. Vi sender også på internett. GLR har sending døgnet rundt, og er den viktigste uavhengige samiske radiokanalen i landet.

Guovdageainnu Lagasradio er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknyttet Norsk Presseforbund.

Ansvarlig redaktør er Nils Martin Kristensen
KONTAKT OSS

Guovdageainnu Lagasradio AS
Bredbuktnesveien 8
9520 Guovdageaidnu – Kautokeino

GLR er registrert i Foretaksregistreret med organisasjonsnummer 921 499 760.


studio@glr.no

+47 78 48 53 00


© Guovdageainnu Lagasradio – Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av: PARA AS